Le Chic

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Le Chic babykleding en kinderkleding

Als je op zoek bent naar een heel mooi, sierlijk en feestelijk meisjeskleding merk dan ben je bij Le Chic babykleding en kinderkleding aan het juiste adres. Het kindekldingmerk Le Chic heeft inmiddels 3 lijnen ontworpen zodat je prinsesje vanaf de geboorte al in een echt feestelijk setje gestoken kan worden.  De kenmerken van Le Chic zijn de glitters, pailetten en mooie sier steentjes die het item juist laten stralen. Of het nu gaat om een spijkerbroek of tulle rok, Le Chic maakt er een mooi feestje van. Een echt gelegenheids kleding voor bijvoorbeel communie, bruiloft of jubileum.  

Le Chic babykleding

Er is een super mooie babykleding lijn opgezet van Le Chic. Deze is nu een paar seizoenen actief en is gelijk al een hit op de babykleding markt. De babykleding begint bij maat 50 t/m 68. De uitstaraling is gelijk Chic en mooi afgewerkt. Uw baby kan al liggen stralen in de kinderwagen. Fijne tricots, zachte stoffen, kortom het aller beste voor uw kleine meisje. Uw prinses groeit als kool en komt dan in de peuter lijn van Le Chic, deze maat serie gaat vanaf 74 t/m 92. Een echte dame wordt het dan. Zwieren en zwaaien met haar rok. 

Le Chic meisjeskleding

Wat echte meisjes willen is daaien met hun rok, zich voelen als een prinses. Dat gevoel heb je helemaal in het meisjeskleding merk Le Chic. Zowel de jas, jurk, tulle rok, longsleeve en bolero vestjes alles is zo mooi afgewerkt dat je niet anders kan dan dan stralen. Per seizoen is er en thema verwerkt in de collectie, hierdoor is alles onderling makkelijk te combineren. Deze lijn hebben wij in ons assortiment vanaf maat 98 t/m 140.

Le Chic winterjas

Le Chic staat bekend om zijn mooie winterjassen. Iedere winter staan we weer verbaasd hoe mooi deze jassen zijn uitgewerkt. Mooie stroken, bloemen, glitters en schitterende details. Mooie getaileerde modellen en bloemen prints zijn toch echte eyecathers. 

 Le Chic sale 

Op onze webshop kunt onder de knop "SALE" de mooiste items van Le Chic vinden die u voor een zeer aantrekkelijke uitverkoopprijs kunt shoppen.