Babykleding

Stel een Oplopende Directie in

1-40 van 288

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Oplopende Directie in

1-40 van 288

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Babykleding

De voorpret om voor je ongeboren kindje babykleding te kopen is het aller leukste. Maat 50, "is het zo klein?!? " Je kunt vanaf de aller kleinste maatjes al voor een hele eigen styl kiezen. Houd je het lief en schattig of ga al gelijk voor het wat stoerdere kleding. Alles kan tegenwoordig. Het baby blauw en zacht roze zijn nog steeds wel de koplopers. Het standaard eerste maatje is maat 50, heb je een prematuur kindje dan kom je al snel in maat 44 maar heb je een flinke baby bij de geboorte dan kunnen ze gelijk maat 56 aan. Wat misschien handig is om te weten is dat de lengte van een kind de maat aan geeft. Dus is je kindje 52 cm dan zouden wij maat 56 adviseren, liever een keer de mouw omslaan dan een te korte mouw. 

 Babykleding voor jongens en meisjes

Babykleding is er uiteraard voor jongens en meisjes verschillend qua kleur en styl, maar weet je het geslacht nog niet, dan kunt u terecht bij de unisex collectie. Door de keuze voor neutrale kleuren zoals wit, grijs en beige kunt u uw kleine wondertje een heel mooi schattis setje steken. Rompertjes, tricot broekjes, longsleeve shirts met drukknopen, shirts met envelope hals....alles is zo ontworpen dat het makkelijk aan en uit te trekken is bij uw kleintje. 

 

Babykleding online bestellen

Wist u, dat u bij ons ook uw bestelling mooi kan in laten pakken zodat u het evt gelijk cadeau kan geven. Bij het bestelproces vult u bij "Voeg een persoonlijke boodschap toe" wat u graag op het kaartje geschreven wilt hebben en wij zullen het mooi verwerken bij het cadeau. Heeft u vragen kunt u ons altijd bellen, mailen of live chatten.