Blouse

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Baby blousjes

De leukste blousjes voor de allerkleinste onder ons, hoe leuk is dat!? Een streepjesblouse, ruitjesblouse of een met een vrolijke print maar uiteraard ook effen blousjes. We proberen onze babyblous zo uitgebreid mogelijk in te kopen. Want hoe wijs staat zo'n blouseje bij een babyjongen. Ook leuk om een blouseje onder een trui te dragen wanneer het heel fris is. Kortom een jongensblouseje mag eigenlijk niet aan een babygarderobe ontbreken.

Baby overhemd merken

Merken zoals LCEE en GYMP hebben vaak trendy maar ook de meest klassieke baby overhemden in hun collectie, daarom hebben wij deze merken in onze merkenpakket. Op die manier kunnen wij  iedereen hetgeen aanbieden waar ze naar op zoek zijn. Daarbij kopen we ook meestal de gehele lijn in van een bepaalde kleur en /of print zodat de babyblouse goed te combineren zijn met bepaalde onderstuks.

Pasvorm van baby blouses

Sommige baby blouses zijn voorzien van elastaan en dus zit er stretch in wat natuurlijk ideaal is voor de allerkleinste babyjongetjes! Twijfel je over een bepaalde maat of pasvorm van een babybloes of wil je het artikel in laten pakken of wat dan ook? Via onze live chat zijn wij van dinsdag tm zaterdag (10u-17u) te bereiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom in  onze winkel in Breda.