Broek kort

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Korte broekjes voor baby jongetjes

Korte broekjes voor baby's zijn in de zomer natuurlijk een musthave. In de leukste printjes of gewoon in een effen kleur. En in de meest zachte stofjes om hun gevoelige huid niet te irriteren. Hoe leuk zal het staan zo'n kort broekje met een enorme luier erin en die blote beentjes eronder. Wij vinden het belangrijk dat deze kleding lekker zit en makkelijk aan en uit te trekken zijn.

Welke babymerken hebben wij voor u?

Van de babymerken Frogs and Dogs (in de lijn Happy Dogs & Little Frogs) en merken zoals GYMP, Sproet en Sprout, Little Indian, Snoozebaby en LCEE hebben we de leukste setjes bij elkaar gezocht. Waaronder dus ook stoere baby korte broekjes. Met daarbij leuke shirts, sokjes en zelfs schoentjes van Shoesme. De collectie van Happy Dogs bestaat in de mooiste pastelkleuren met bijpassende accessoires. En bijvoorbeeld de Gymp collectie bestaat dan weer meer uit basickleuren zoals grijs en blauw. Kortom we hebben voor ieder wat wils in onze collectie om je babyoutfit compleet te maken!

Baby shortjes

De shortjes voor de baby boys die hier online te koop zijn, zijn oa van het merk GYMP, Frogs and Dogs, Little Indian en LCEE. Dit zijn totaal verschillende merken ten opzichte van elkaar maar zo proberen wij een zo'n breed mogelijk publiek te bereiken met als doel zoveel mogelijk mensen/baby's te verblijden met onze babycollectie.

OnlineKinderKledingKopen heeft ook regelmatig andere merken en scherpe aanbiedingen. Bij vragen kunt u tijdens onze openingstijden altijd terecht via onderstaande chat functie.