Broek lang

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lange broeken voor baby jongetjes

De lange broekjes voor de baby boys die hier online te koop zijn, zijn oa van de merken Frogs and Dogs, GYMP, LCEE, Little Indian, SnoozeBaby en Z8. In de meest comfortabele stofjes en mooiste kleuren hebben we zowel stoere jeans als klassieke broekjes zoals bijvoorbeeld chino's uitgezocht voor onze baby jongens collectie.

De leukste babybroek combinaties!

Hoe wijs staat dat, een babybroek in een chino model of babyjeans met een trui of blousje gecombineerd! Onze baby broekjes bestaan uit een zomer en winter collectie. We hebben ook aan setjes gedacht dus hebben bijpassende shirtjes, blousjes, jasjes en zelfs sokjes en schoentjes van Shoesme om te combineren bij de babybroekjes. Hoe makkelijk shoppen is het om je gehele babyoutfit bij elkaar te zoeken op 1 plek!

Baby broekjes

De maten van de baby broekjes die leverbaar zijn lopen van 50 tot 92. OnlineKinderKledingKopen.nl heeft ook regelmatig andere merken en scherpe aanbiedingen. En zou je het artikel als een cadeautje willen laten inpakken laat dit dan weten via de regel; "voeg een persoonlijke boodschap toe", dan pakken wij het artikel voor je in zodat je helemaal niets meer hoeft te doen! Of je kan ook altijd contact opnemen via de live chat met alle overige vragen.