Jumpsuit

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Baby boxpakje, baby jumpsuit, onesie.

De baby jumpsuit ofwel boxpakjes en nog moderner de onesie genaamd bestaan al zolang we ons kunnen herinneren. Maar deze zijn dan ook ideaal voor de allerkleinste baby jongetjes onder ons. Want het is bijvoorbeeld ontzettend handig hoe je bij een jumpsuit de luiers kunt verschonen vanwege de drukkers die langs de beentjes lopen. En je hoeft niet na te denken hoe je een broekje wilt combineren met een shirtje, want je bent in een keer klaar met deze boxpakjes voor jongens! Dus wil je snel een hele outfit kopen? Kies dan voor een baby jumpsuit. Het tweedelige pakje dat zowel ‘s nachts als overdag gedragen kan worden.

Verschillende merken jumpsuits

We hebben ze in diverse prints; dieren, strepen en stippen: ze zien er allemaal even lief uit. Of je kiest gewoon voor een effen kleur: dat is altijd makkelijk te combineren. We hebben ze in leuke pastelkleuren maar ook in wat stoerdere kleuren. Onze merken zoals oa Happy Dogs, Little India, Z8 en SnoozeBaby hebben de meest trendy en aparte boxpakjes in hun collectie en daarvan hebben wij de leukste voor je uitgezocht! Zowel winter als zomer jumpsuits. En uiteraard in meerdere maten vanaf maat 50 voor de allerkleinste tot maat 92 voor de wat grotere baby jongens.

Vragen over baby jumpsuits?

We proberen onze webshop zo update mogelijk te houden. Wil je meer over de maten weten of wil je bijv de lengte weten van deze baby jumpsuits schroom dan niet om contact op te nemen met ons! Dit kan via de live chat hier onderaan de pagina. Ook ben je altijd van harte welkom in onze winkel in Breda.