Schoenen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De allerkleinste en stoerste baby schoentjes voor jongens

In onze baby jongens collectie hebben we de allerleukste en stoerste baby schoentjes in de maten 17 t/m 22. Van hoge sneakers tot lage sneakers in de meest trendy kleurtjes maar ook in de basic kleuren zoals donkerblauw, wit en cognac. En zowel voor het winter als voor het zomer seizoen.

Shoesme babyschoentjes

Deze zijn van het merk Shoesme, en speciaal gemaakt voor de allereerste stapjes. Shoesme is groot in kleine maten en ontwikkelt baby- en kinderschoenen die aansluiten bij iedere fase van jouw kindje. Ze maken daarbij onderscheid tussen babyschoenen voor baby's van 0 tot 2 jaar. De babyschoentjes zijn 100% afgestemd op babyvoetjes. En daarmee wordt gegarandeerd dat ze babyvoetjes beschermen en ondersteunen, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren. Ook hebben we babyslofjes van Oxxy in onze collectie in de maten 17 t/m 19 en in twee basic kleuren zoals zilver/grijs en donkerblauw.

Babyschoentjes maat

Als je niet de juiste maat weet raden wij het aan om het voetje op te meten. Dit kunt doen als volgt: 

  1. Zet beide blote voeten staand op een stuk papier.
  2. Teken de voetomtrek.
  3. Meet de afstand van de hiel tot het puntje van de grote teen, dit is de voetlengte in centimeters.
  4. Kijk hieronder in de tabel welke maat er bij de gemeten voetlengte hoort.

Voeten kunnen in lengte verschillen, dus ga voor de juiste schoenmaat altijd uit van de langste voet. De maten in onderstaande tabel zijn inclusief groeiruimte. Twijfel je tussen twee maten? Rond dan af naar boven.

9,4 -10,0 cm  =  maat 17    /   10,1 - 10,7 cm  =  maat 18   /   10,8 - 11,5 cm  =  maat 19   /   11,6 - 12,1 cm  =  maat 20   /   12,2 - 12,6 cm  =  maat 21   /   12,7 - 13,4 cm  =  maat 22

Liever de baby schoentjes gelijk passen? Kom dan naar onze winkel in Breda, dan staan wij klaar om je te adviseren. Of wil je dat we de schoentjes voor je opmeten, stuur ons dan een bericht via de live chat functie hier onderaan de pagina.