Shirt korte mouw

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Baby shirt voor jongens

De allerkleinste t-shirts voor jongens zijn er in verschillende kleuren en met of zonder print, of met een leuke tekst erop. De shirtjes zijn van een mooie kwaliteit waardoor ze heet uit te wassen zijn, want een knoeimomentje is onontkoombaar. Een korte mouw shirtje is dan ook zo verwisseld dmv drukknoopjes in de hals die het makkelijker maken om het over het hoofdje te halen. De maten van de jongens babyshirtjes lopen van 50 tot 92. 

Kort mouwen shirt

Een kort mouwen shirtje voor de zomer of voor onder een vestje of jasje, ze zijn super practisch! We bieden ze aan vanaf maat 74 als afwisseling of opvolger van de rompertjes. Momenteel zijn onze shirtjes op de webshop van merken zoals Sproet & Sprout en LCEE. Maar we hebben ook regelmatig andere merken zoals GYMP, Z8, Little Indian en SnoozeBaby. Deze hangen dan sowieso in onze winkels maar staan dan misschien nog niet in onze webshop.

Jongens baby t-shirt 

Dus wil je de shirtjes liever in het echt zien en/of voelen, en alle keus zien die we aanbieden dan ben je altijd van harte welkom in een winkel in Breda. Daar staan we dan klaar om u eventueel van advies te voorzien. Uiteraard kunt u ons ook altijd via de live chat functie bereiken.