Sjaals - Mutsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Baby jongens mutsjes en sjaals

Bij warm of koud weer wordt vaak een baby sjaal of baby mutsje gedragen, het is erg belangrijk om hem warm en goed aan te kleden. Dit omdat baby's namelijk veel warmte verliezen. Daarbij staat het ook super lief en super schattig en kun je het leuk combineren met een bijbehorende jas of outfit. Voor jongens baby mutsen en jongens sjaals bent u  dus bij ons op het juiste adres. In onze collectie hebben we een ruim aan bod van mutsjes voor de baby jongens, eventueel met bijpassende sjaaltjes.  Deze zijn verkrijgbaar van bv de merken LCee en Z8. Maar we wisselen ook met enige regelmaat van merken, en proberen we alle trends op het gebied van baby / kinderkleding op de voet te volgen.

Combineer de sjaal en muts met onze baby jasjes

Een jas zowel voor het winter seizoen  of de luchtige zomerjas mag zeker niet ontbreken in de collectie. Het is daarom belangrijk dat je een comfortabel lekker warm zittend jasje hebt voor je baby. Check eventueel gelijk of onze winterjasjes leuk matchen met de baby sjaals en baby mutsen om een leuke, hippe combi te maken. Zodat ze wat dat betreft gelijk ''winterproof'' zijn. Bij bestellingen boven de 50 euro berekenen we geen verzendkosten. 

Baby mutsje en sjaal online kopen

U kunt heerlijk en makkelijk vanuit thuis veilig online uw baby mutsjes , baby kleding en baby accessoires shoppen in onze online shop. We hebben genoeg keuze en een ruim assortiment in onze collectie. En wanneer je het liefste toch de artikelen in het echt wilt zien en wilt voelen dat kan natuurlijk ook, Dan ben je van harte welkom in onze  stenen kinderkleding winkel in Breda