Baby Meisje

Pagina
€ 4,99
€ 7,99
€ 7,99
€ 5,95
Shoesme - Sneaker Hoog / Roze Shoesme - Sneaker Hoog / Roze Sale 50%
Sneaker Hoog / Roze
Normale prijs € 62,50 € 31,25
Z8 - Eris Legging / Pretty Pink Z8 - Eris Legging / Pretty Pink Sale 30%
Eris Legging / Pretty Pink
Normale prijs € 15,95 € 11,17
Z8 - Charon Longsleeve / Pretty Pink Z8 - Charon Longsleeve / Pretty Pink Sale 30%
Charon Longsleeve / Pretty Pink
Normale prijs € 18,95 € 13,27
Z8 - Phoebe Jurk / Candy Pink Z8 - Phoebe Jurk / Candy Pink Sale 30%
Phoebe Jurk / Candy Pink
Normale prijs € 21,95 € 15,37
Z8 - Ceres Longsleeve / Candy Pink Z8 - Ceres Longsleeve / Candy Pink Sale 30%
Ceres Longsleeve / Candy Pink
Normale prijs € 19,95 € 13,97
Pagina

Babykleding voor meisjes

Zoek je de allerleukste babykleding online voor meisjes? Struin dan onze webshop eens af, we hebben verschillende merken zoals; Le Chic, Z8, Frogs & Dogs en ons nieuwe merk Little Indians wat er echt heel bijzonder uitziet! Deze merken zijn erg verschillend van elkaar dus zo kunnen we een heel breed publiek bereiken. En daarbij van wat stoerdere kleurtjes tot klassieke kleuren zoals zoet rose tot de nieuwste mode kleuren zoals groen, coral, bordeaux etc.

De liefste maar ook stoerste babykleding voor meisjes 

Op onze site vind je de aller leukste, liefste, mooiste en stoerste babykleding voor meisjes. Uw kunt gewoon vanuit thuis heerlijk shoppen vanuit uw luie stoel, we hebben het toch al super druk met een kleine spruit. Hou je van verschillende printjes of van verschillende kleuren voor elke styl vindt je dit terug in onze uitgebreide collectie. We hebben een ruim aanbod van verschillende merken en wisselen zo nu en dan ook af met een ander nieuw merk bv op dit moment van Little Indians. Onze babymerken bestaan nu uit Gymp, Frogs And Dogs, en Petit Bateau. Ook de schoentjes mogen zeker niet vergeten worden voor de allerkleinste wat erg belangrijk is, daarom hebben wij gekozen voor het merk Shoesme. Wat van duurzame, flexibele materialen en met de hand gemaakt wordt. En ze zijn er in vele verschillende uitvoeringen.

Online meisjes babykleding kopen

Voor alle leuke babymeisjes kleding jurken, broeken, truien, jassen en schoenen. Wij hebben het allemaal in onze babycollectie en u kunt het heel makkelijk in de zoekfilter selecteren op het item wat u zoekt. Mocht u er toch niet aan uitkomen dan kunt u ons altijd bellen, mailen, of live chatten. Wij zullen u graag vriendelijk te woord staan om u zo goed mogelijk te adviseren. Wij hebben ook twee stenen winkels een in Breda en een in Etten-Leur waar u van harte welkom bent!