Jas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Baby meisjes jas

Voor de allerkleinste meisjes hebben wij heel veel mooie baby jasjes in de nieuwste trends, kleuren en printjes. Van zachtroze tot de wat stoerdere donkerblauwe look. En wat ook belangrijk is: de jasjes zijn zacht, warm en comfortabel. De meeste baby jasjes zijn voorzien van een capuchon.
In onze collectie vindt je vast de juiste jas voor jou baby. Onze collectie bestaat uit jassen van onder andere de merken Kiezeltje, Le Chic en Gymp.
Winter jasjes zijn voorzien van warme capuchons, mouwen met windvangers en veilige ritsen.

Betaalbare en mooie zomerjassen

Ook tijdens de warmere dagen is het belangrijk dat je jouw baby een zomerjas aantrekt. Wanneer er een frisse wind opsteekt kan je kleine meid al snel een koutje vatten: en dat wil je natuurlijk niet. Baby’tjes groeien snel waardoor je een hoop kleding moet aanschaffen. Dan is het natuurlijk wel fijn als ze goed geprijsd zijn. Onze zomerjassen voor baby’s zijn betaalbaar én mooi. Onze collectie heeft lange en korte modellen. Het is maar net wat jij mooi vindt. Heb je een dochtertje die je echt meisjesachtige wilt kleden? Kies dan voor een model met ruches in een roze kleur van bijvoorbeeld Le Chic. Waar je ook naar op zoek bent: wij hebben de perfecte jas voor jouw kindje!

Welk merk kies jij?

Bij zoveel jassen komen ook veel verschillende merken kijken. Elk merk heeft zijn eigen unieke stijl. Zo slaag je bij het schattige merk Le Chic als je op zoek bent naar een jas met een girly look. Hun jassen zijn vormgegeven als een jurk. Hoe lief is dat? Maar het hippe merk heeft ook stoere bomberjacks met meisjesachtige prints. Verder hebben we merken als Kiezeltje en Gymp. 

Bij vragen over bijv. de maten etc kunt u ons tijdens winkelopeningstijden bereiken via onderstaande live chat. En wilt u de bestelling als een cadeautje ingepakt hebben laat dit dan weten via de bestelling onder het kopje bijzonderheden. Dan pakken wij het feestelijk in!