Jumpsuit

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Baby Jumpsuit

Dit kledingstuk kan jouw kind zich heerlijk in bewegen. Dankzij de lekkere zachte stoffen zitten de jumpsuits of ook wel boxpakjes genaamd lekker comfortabel en warm. De jumpsuits zijn ook makkelijk aan en uit te trekken door middel van de drukker sluiting voor het verschonen van de luier. Kan ook gecombineerd worden met een vest. In de zomer kan er gekozen worden voor een jumpsuit met korte mouwen en korte pijpen. Ze zijn in vrolijke prints te verkrijgen.

Boxpakjes

Is jouw babymeisje ook zo lekker bewegelijk in haar box. Speciaal voor baby’s die lekker in hun box liggen hebben we boxpakjes in allerlei kleurtjes en materialen. Een boxpakje zit ideaal bij de bewegelijke baby’s. Dit omdat een boxpakje een eendelig pak is, dus het bovenstukje vast zit aan het broekje. Zo zal je baby zich vrij kunnen bewegen en blijven zij goed warm. Een tip: een boxpakje als kraamcadeau! Daar maak je iedere papa en mama blij mee, omdat geeneen baby er genoeg van kan hebben. 

Warme en comfortabele onesie's

Een boxpakje is eendelig waardoor het lichaam van de baby lekker warm blijft. Hierbij is het ook handig dat het pakje niet uit kan en daardoor ook niet op kruipt. Vaak zijn de boxpakjes ook van een dikkere stof waardoor de baby’s lekker warm blijven. De pakjes zijn altijd van comfortabele stoffen gemaakt. Zo hebben wij van het merk Little Indian boxpakjes van badstof, hoe heerlijk zit dat! De onesie s zoals ze worden genoemd door het merk Happy Dogs, zijn van iets dunner materiaal dus ideaal voor het voor en naseizoen.

Kruippakje

Een kruippakje is ook een ander woord voor een boxpakje. Een boxpakje is heel handig voor baby’s die kruipen, omdat hij lekker blijft zitten. Het is een volwaardige outfit voor de baby’s. Van oorsprong zijn de standaard pakjes gemaakt met sokjes eraan vast. Zo blijven de voetjes ook lekker warm en hoef je ook niet meer te zoeken naar de sokjes van je baby. Je hoeft de outfit alleen nog maar af te stylen met een leuk mutsje zodat het hoofdje van jouw baby ook lekker warm blijft. 

 

Baby jumpsuit online bestellen

De gewenste jumpsuit is makkelijk en veilig te bestellen via onlinekinderkledingkopen.nl . Bestel je deze voor 16 uur dan heb je hem de volgende dag in huis. Wil je een boxpakje als kraamcadeau geven, meld dit dan bij bijzonderheden en dan zorgen wij dat het boxpakje feestelijk ingepakt wordt!