Legging

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Baby meisjes legging

Baby leggings zijn praktisch en zeer comfortabel. Je trekt ze makkelijk aan en uit, ze zijn handig om mee te nemen en zorgen altijd voor een leuke look. De maten die leverbaar zijn lopen van 50 tot 104. En bestaan uit een zomer en winter collectie. Een legging is een standaard kledingstuk, maar door af te wisselen in kleur en print kun je toch een heleboel kanten op. Een baby legging trek je net wat makkelijker aan als een maillot en heeft geen voetjes. De leggings voor de baby girls die hier online te koop zijn, bestaan oa uit de merken Kiezeltje, Le Chic en Name-It.

Leggings met prints 

Een korte baby broek, een lange baby broek, een baby joggingbroek, legging.... Er is zoveel keuze en dat is soms lastig bij het maken van een beslissing. Handig is om eerst te bedenken waarvoor je de broek koopt. Is het voor thuis in de wieg of een broekje die je kindje ergens onder kan dragen. Dan kun je voor de legging kiezen, ze houden de beentjes heerlijk warm en ze zitten altijd lekker. We hebben leggings in diversen prints en kleuren en ze zien er allemaal even lief uit. Wat je ook zoekt, wij hebben de ideale legging voor jouw meisje!

Online baby leggings kopen

Bij onlinekinderkleding koop je online de leukste baby leggings. We hebben ook regelmatig nieuwe merken. 
Bestellen kan op een veilige en eenvoudige manier via onze webshop, en heeft u nog vragen dan zijn wij te bereiken via de live chat onderaan rechts en tijdens de winkelopeningstijden.