Schoenen

Shoesme - Sneaker Neon / Silver Green Shoesme - Sneaker Neon / Silver Green Sale 50%
Zilveren sneaker
Normale prijs € 62,50 € 31,25

Baby meisjes schoenen

De leukste en best zittende schoentjes voor baby meisjes vind je bij ons op onlinekinderkledingkopen.nl. We hebben twee schoenenmerken in onze babycollectie en dat zijn Shoesme en Oxxy. De Shoesme baby collectie loopt van maat 17 t/m 22. Shoesme schoenen zijn handgemaakt en het resultaat van een intensief proces. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar voldoen ook aan de strenge kwaliteitseisen. Zo werken ze alleen met natuurlijke leersoorten die soms met de hand gefinisht worden of voorzien van prints en accessoires.

Babyslofjes

Onze Oxxy babyslofjes zijn in vele modellen verkrijgbaar. Ze maken babyslofjes voor jongens en meisjes. Kleine kindjes leren elke dag wat nieuws. Ze kruipen, en klimmen, rennen, en springen uiteindelijk in het rond. Oxxy babyslofjes zijn degelijke babyslofjes met een uitstekende pasvorm en van een goede kwaliteit leer. Met deze babyslofjes hebben ze meer grip op een gladde vloer zoals bijvoorbeeld tegels en laminaat. Ook beschermen de schoentjes de kleine voetjes tegen de kou. We van onlinekinderkledingkopen.nl hebben ze in de basiskleuren zilver/grijs en donkerblauw. En in de maten vanaf 17 tm 19.

Online babyschoentjes voor meisjes kopen?

Wilt u meer weten over bijvoorbeeeld de maten dan kunt u ons bereiken tijdens winkeltijden of via de live chat hier rechts onderaan de pagina. Wilt u iemand verrassen met een lief schoentje? Geef dit dan aan bij bijzonderheden, dan pakken wij het cadeautje feestelijk voor u in! Of liever die kleine voetjes in onze schoentjes passen dan heten we u van harte welkom in onze baby-kinderkleding winkel in Breda.