Shirt lange mouw

Geen producten gevonden voor deze selectie.

 

Babyshirts voor meisjes.

De shirts met lange mouw voor de baby girls die hier online te koop zijn, bestaan uit de merken Kiezeltje, Z8, Dogs&frogs en Name-It. Van lange mouwen shirtjes kunnen de allerkleinste niet genoeg hebben. Iedere dag een schone vraagt ook een aardige voorraad. Daar kunnen wij van onlinekinderkledingkopen u aan meehelpen om deze aan te vullen. Leuke effen shirts of met een printje, we doen ons best om zowel de laatste baby trends te volgen als kwalitatief goede shirts te bieden. En daarnaast om complete sets aan te bieden in bijv. dezelfde kleurlijnen. 

Baby longsleeves voor meisjes

 Speciaal voor je meisje, hebben wij baby longsleeves van verschillende, echte meisjesmerken, zoals Kiezeltje, Z8 en Le Chic. Maar natuurlijk slaag je ook bij andere merken zoals Gymp en Happy Dogs voor een leuke baby longsleeve voor je dochter. Jouw kleintje kan haar longsleeve het hele jaar door aan, zomers in de frissere avonden dus jullie kunnen er geen genoeg van hebben. Zoals je van babykleding verwacht, zijn onze baby longsleeves voor meisjes vooral heel schattig. Onze merken maken gebruik van verschillende zachte tinten en lieve teksten. Maar natuurlijk kan je ook voor hippe printjes en stoere outfits bij ons terecht. Combineer jouw longsleeve met een leuk rokje van Kiezeltje of een broekje van Gymp, en maak op die manier de outfit compleet.

Online longsleeves kopen

Wij proberen ook onze collectie up to date te houden en onze voorraad regelmatig aan te vullen. Online Kinderkleding Kopen wisselt zo nu en dan ook van merken. U kunt bij ons veilig en snel bestellen. Heeft u nog vragen kunt u ons tijdens winkelopeningstijden altijd bereiken via de live chat onderaan deze pagina.