Sjaals - Mutsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Babysjaals en mutsjes

De sjaaltjes en mutsjes voor de baby girls die hier online te koop zijn, zijn bijv. van het merk Z8 en Gymp. Deze zijn te verkrijgen in de allerkleinste maatjes zoals maat 50 t/m 68. En zowel in de zomer als in het winterseizoen, zodat de allerkleinste meisjes goed beschermd kunnen worden tegen zon en wind. Regelmatig hebben we ook meisjes sjaals en handschoenen setjes in onze collectie. Ook heel leuk om cadeau te geven voordat de koudere dagen van start gaan. 

 

Is de winter inmiddels aangebroken? Shop een muts of sjaal!

De winter is aangebroken en buiten is het guur: een belangrijke reden om je baby goed aan te kleden. Trek haar een warme baby sjaal of muts aan en je bent verzekerd van een behaaglijke outfit. Onze collectie biedt grof gebreide mutsen en sjaals in schattig kleuren zoals roze, blauw, groen of casual zwart. De een met opvallende diamantjes en de ander met een mooi merklogo erop: er is zoveel moois om uit te kiezen. Je kunt de sjaals en mutsen voor baby’s ook shoppen op print. Zo hebben we coole modellen met strepen, tijgerprint, en stippen. Super schattig en stijlvol tegelijkertijd.

Baby accessoires kopen


Er zijn ook regelmatig andere merken sjaals, handschoenen en mutsen. En voor een volledig overzicht kunt u altijd terecht in onze kinderkleding winkel in Breda  (Floor Kidz Store) waar wij met plezier voor u klaarstaan wanneer u advies nodig heeft. U kunt veilig en snel bestellen. Heeft u online vragen kunt u de onderstaande live chat gebruiken, tijdens de winkelopeningstijden.