Top

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Topje, hemdje, singlet of mouwloos shirt voor meisjes baby.

De topjes, hemdjes, mouwloze shirts of ook wel singlets genaamd, voor de baby meisjes die hier online te koop zijn, bestaan oa uit de merken Sproet & Sprout, Z8 en Gymp. Een top is eigenlijk een zomeritem maar kan eventueel in de winter ook leuk gedragen worden onder een vest of trui. We hebben ze in effen kleuren maar ook met leuke meisjesachtige prints. En hoe leuk staan ze met die mollige armpjes eronder, gecombineerd met een rokje of korte broek.

Voor iedere baby een mooie top

Jouw kleine hummel gaat super schattig gekleed in een van onze snoezige baby tops. En het is natuurlijk ook leuk om als kraamcadeau te geven aan een vriendin/familielid die net bevallen is. De baby bovenkleding komt in zoveel soorten stijlen, maten en modellen dat het soms lastig kiezen is. Voor elke baby is wel een mooie top te vinden. Niet helemaal zeker welke maat je moet kiezen? Check dan onze handige maattabel op de pagina Babykleding. 

Online baby topjes bestellen

We proberen onze webshop zo up to date mogelijk te houden en een zo breed mogelijk merkenpakket aan te bieden. Wij hebben ook regelmatig andere merken. De maten die leverbaar zijn voor baby's lopen van 50 tot maat 92. U kunt snel en veilig bestellen. Heeft u vragen dan zijn wij te bereiken via de live chat hieronder ( tijdens de winkelopeningstijden) Mocht je toch een verkeerde keuze hebben gemaakt is dat geen probleem. Je kunt de bestelling eenvoudig retourneren. Het geld krijg je op dezelfde manier terug als dat je betaald hebt. Shoppen voor je baby is nog nooit zo makkelijk geweest!