Diversen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Diversen

Onze jongens diversen bestaat uit kekke hoedjes van Retour en lekkere pyjama' s  van het merk Eskimo, jongens sokken, schooltassen, jongens petten, pyjama's en nog veel meer leuke items. We proberen onze webshop zo update mogelijk te houden en aan te vullen wanneer we weer nieuwe leuke jongens accessoires hebben. Keep you posted. 

Jongens diversen

Voor jongens komen er ook steeds meer leuke accessoires. Denk aan Petten, mutsen, pyjama's, badjassen, armbanden, sjaals, schooltassen en riemen. Een hippe knul stijlt zijn broek af met een mooie leren riem en zet een gave cap op. Een coole boxershort mag zeker niet ontbreken, dat je net de band ziet als je bijv. bukt. Zo'n geprinte band van Vingino of Muchahomalo is het dan helemaal!

Lekkere warme accessoires

Voor de koudere dagen in het jaar zijn er leuke, wollen jongens accessoires verkrijgbaar, zoals warme sjaals en behaaglijke mutsen. Daarbij mogen wanten en handschoenen uiteraard niet worden vergeten! En een mooie gebreide muts voor bij zijn winterjas, gematched met dezelfde sjaal is natuurlijk hip en heerlijk voor de koude winterdagen.

Streetstyle

Steeds meer jongens dragen zogenaamde streetwear, zoals sweetpants of trainings/ jogging broeken. Deze look maak je helemaal af met een stoere baseball cap en/of stoere armbandjes. 

Voor de zomer

Zijn er ook verschillende jongens accessoires verkrijgbaar. Zoals leuke hoedjes en baseball petjes die beschermen tegen de felle zon en baseball petjes in verschillende kleuren. Met accessoires afstijlen Veel merken hebben in hun kinderkleding collectie bijpassende accessoires die in dezelfde kleur lijn vallen. Dus je kledingset kan perfect afgestijlt worden. Check onze webshop voor de vele mogelijkheden. Bij vragen over de maten in bv de riemen kunt u bij ons altijd terecht via de livechat.