Blouse

TYGO & Vito - Blouse / Wit TYGO & Vito - Blouse / Wit Sale 50%
Normale prijs € 29,99 € 15,00
Street Called Madison - Stripe Blouse Tommy / Indigo Street Called Madison - Stripe Blouse Tommy / Indigo Sale 50%
Blauw gestreepte blouse van S.C.M
Normale prijs € 49,95 € 24,98
Street Called Madison - Heavy Blouse I Am The One / Army Street Called Madison - Heavy Blouse I Am The One / Army Sale 50%
Legergroene blouse / jack van Street Called Madison
Normale prijs € 59,95 € 29,98
Street Called Madison - Check Blouse / Blue Street Called Madison - Check Blouse / Blue Sale 50%
Charlie check blouse voor jongens van Street Called Madison
Normale prijs € 49,95 € 24,98

Jongens blouse

Met een jongensblouse of ook wel jongens overhemd genoemd kan je eindeloos combineren, het hele jaar door. Tegenwoordig worden overhemden niet meer als saai gezien en zijn juist heel nonchalant te dragen op bijvoorbeeld een stoere jeans met sneakers eronder. Er zijn uiteraard ook blousjes die goed passen bij een nette jongenslook , bijv een wit overhemd op een slim fit chino. Een blouse heb je in verschillende stijlen en stoffen. Een stoere boy kiest bijvoorbeeld voor een denim overhemd of ruitjesblouse. En als je liever netjes voor de dag wilt komen, dan combineer je het met een blits blazertje én dasje. Just like daddy!

Verschillende jongens blousen

Een mooie witte blouse past natuurlijk bij elke jongen, maar ook blauw, zwart en rood. Naast uni blouses zijn er ook gekleurde blouses met print.
Ook de geruite blouse is een klassieker. En in de winter een blouse onder een trui dragen staat natuurlijk ook helemaal leuk! Voor iedere jongen een blouse naar zijn stijl. Kijk op onze site naar de mooiste blouses van de collectie S.C.M. en TYGO&Vito. Deze merken bieden een goede kwaliteit tegen een mooie prijs!