Blouse

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jongens blouse of overhemd

Met een jongensblouse of ook wel jongens overhemd genoemd kan je eindeloos combineren, het hele jaar door. Tegenwoordig worden overhemden niet meer als saai gezien en zijn juist heel nonchalant te dragen op bijvoorbeeld een stoere jeans met sneakers eronder. Er zijn uiteraard ook blouses die goed passen bij een nette jongens look , bijvoorbeeld een wit overhemd op een slim fit chino. Een blouse heb je in verschillende stijlen en stoffen. Een stoere boy kiest bijvoorbeeld voor een denim overhemd of ruitjesblouse. En als je liever netjes voor de dag wilt komen, dan combineer je het met een blits blazertje én dasje. Just like daddy!

Verschillende jongens blouses.

Een mooie witte blouse past natuurlijk bij elke jongen, maar ook blauw, zwart en rood. Naast uni blouses zijn er ook gekleurde blouses met print. Ook de geruite blouse is een klassieker. En in de winter een blouse onder een trui dragen staat natuurlijk ook helemaal hip! Voor iedere jongen een blouse naar zijn stijl. Kijk op onze site naar de mooiste blouses van de collectie S.C.M. en TYGO&Vito. Deze merken bieden een goede kwaliteit tegen een mooie prijs.!

Shop je jongens overhemd bij ons.

Dus zoek je een leuk overhemd voor je zoon shop dan bij ons en vul zijn maat in en de categorie waarin je iets zoekt of alle categorieen om te zien wat we nog meer op voorraad hebben voor hem. Heeft u vragen op/aanmerkingen dan zijn wij te bereiken via onderstaande live chat, tijdens de winkelopeningstijden. Komt u onze collectie liever "live" bekijken dan bent u van harte welkom in onze jongenskleding winkel in Breda.