Tuniek

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meisjes Tuniek

Een tuniek lijkt op een blouse of jurk maar er zit verschil in. De tuniek valt meer casual dan de klassieke blouse. Een tuniek is langer dan een blouse en valt vaak tot aan of over de billen.
In een tuniek voel je je comfortabel en het draagt luchtig. De tuniek is een ideaal kledingstuk dat op veel verschillende manieren gedragen kan worden. Doorgaans wordt het gecombineerd met een skinny jeans, tregging of legging. Maar het is ook een prima item om als jurkje te dragen met stoere boots en kort biker jack. En als je het met een riem combineert krijg je weer een hele andere uitstraling. Zo ook met een sportieve sneaker. Dit gecombineerd met de juiste accessoires zoals sjaal en ketting maakt het jou perfecte outfit.

Meisjes tunieken collectie 

De meisjes tunieken collectie die hier online te koop zijn, zijn o.a van de merken Street Called Madison, Kiestone en Kiezeltje. De hippe meisjes tunieken bestaan uit een zomer en winter collectie. De maten die leverbaar zijn lopen van 98 tot 176. OnlineKinderKledingKopen heeft ook regelmatig andere merken en scherpe aanbiedingen. Heeft u nog vragen of op en aanmerkingen kunt u ons altijd ( tijdens onze winkelopeningstijden) bereiken via de live chat onderaan de pagina.