Broek kort

Street Called Madison - Sweat Pant Eva Off Flower Street Called Madison - Sweat Pant Eva Off Flower Sale 50%
Normale prijs € 39,95 € 19,98
Street Called Madison - Short Sweat Pant Eva Pistach Street Called Madison - Short Sweat Pant Eva Pistach Sale 50%
Normale prijs € 37,95 € 18,98
Street Called Madison - Short Sweat Pant Jenny Denim Street Called Madison - Short Sweat Pant Jenny Denim Sale 50%
Normale prijs € 49,95 € 24,98
Street Called Madison - Short  Pant Jenny Off White Sale 50%
Normale prijs € 49,95 € 24,98
Street Called Madison - Short MOLLY Groen Street Called Madison - Short MOLLY Groen Sale 75%
Normale prijs € 49,95 € 12,49

Korte broek voor meisjes

De korte broek voor meisjes is uiteraard onmisbaar in de zomer. Een meisjes korte broek is ideaal tijdens het buiten spelen en voor op vakantie want je kunt je er goed in bewegen en het zit heerlijk luchtig. Maar ook in de winter kunnen ze leuk zijn met bijv. een maillot of legging eronder en met stoere biker boots of andere soort laarsjes. Sneakers staan natuurlijk zowel in de zomer als in de winter trendy onder bijv. een jeans short. Wij van onlinekinderkledingkopen.nl bieden dan ook vele soorten korte broeken aan. Van gym/ sportbroekjes tot fleurige zomershorts en het hele jaar door draagbare korte meisjes jeans.

Kinderkleding merken

De merken die wij momenteel in onze collectie hebben zijn Kiestone, Kiezeltje, Sproet & Sprout, Street Called Madison en Bomba. Wij willen graag de laatste trends volgen met betrekking tot kindermode dus soms wisselen we van merken om zodoende onze collectie up to date en spannend te houden. 

Winkelen met kinderen

Kom je liever live onze collectie bewonderen met je kleine meid, zijn jullie uiteraard ook van harte welkom in onze winkels in Breda of Etten-Leur. Heb je vragen omtrent de maten of wat dan ook dan zijn wij te bereiken via de live chat hieronder de pagina, tijdens onze openingstijden.