Done by Deer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Done By Deer

Done by Deer is een Deens bedrijf, opgericht in december 2014. Sinds twee jaar ontwerpen ze moderne lifestyleproducten voor gezinnen met baby's en peuters. Door geweldig ontwerp, innovatie en een gedurfd gebruik van hedendaagse kleuren te combineren om elk item uitstekend te maken. Dat is ook een rede dat het Done by Deer service zo populair is. Het combineren van modern Scandinavisch design met functies die leuk en speels zijn voor kinderen. Al de producten zijn intern zelfontwikkeld en voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnorm.

 

Functioneel babyspeelgoed

De kenmerken van dit geweldige babyspeelgoed "basis" assortiment is de juiste functionaliteit. Dit moet je gewoon in huis hebben als je kleine spruit opgroeit. Het ondekken van materialen, het horen van geknisper en het vastpakken van een beker zijn de eerste leer momenten van je baby. En hoe gaaf is het kleurgebruik en de designs. 

Done By Deer babyspeelgoed

Done By Deer is echt een super hip babyspeelgoed merk dat heel erg populair is bij de jonge moeders. Dus om iets cadeau te geven, of vooral te krijgen, van dit fantastische speelgoedmerk is een ware schot in de roos. Denk aan het babynestje of het activity play mat waar baby's eindeloos naar kunnen kijken en voelen op een zacht bedje. Ook de slabbers zijn erg poulair en niet te vergeten de drinkbekers, bordjes en eerste bestek. Het Done by Deer wagenspanner is een echte musthave, de leuke knuffeltjes die je kleine baby lief aankijken. Iedere baby word daar blij van. 

Done By Deer online bestellen

Op onze babykleding site vind je ook het baby speelgoed van Done By Deer, heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via de chat, mail of telefoon. Wij zullen je zo goed mogelijk op weg helpen. Wil je het cadeau geven? Dan pakken wij het leuk voor je in.