Eskimo

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eskimo Pyama en Badjas

Eskimo, een Gents familiebedrijf,  is sinds meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van nachtmode voor heel de familie. Iemand die heerlijk geslapen heeft, voelt zich goed. Dat vind iedereen belangrijk. Dus we kunnen niet vroeg genoeg beginnen met de juiste pyama en badjas. Elk seizoen vind je bij Eskimo een ruim aanbod eigentijdse pyjama's en nachthemden waarin je lekker kan ontspannen, rusten en … slapen. De combinatie van zachte, natuurlijke materialen en een goede pasvorm biedt je draagcomfort en de nodige bewegingsvrijheid: aangenaam warm in de winter, fris en luchtig in de zomer.

Eskimo pasvorm 

Bij ons kunt u tercht voor jongens en meisjes nachtkleding en badjassen vanaf maat 92 t/m 176. Als u eenmaal de badjassen voelt qua stof wilt u nooit meer iets anders. Zo soepel, zo zacht. Aan de binnenzijde van de badjes is nog een extra koord bevestigd zodat de jas goed dicht blijft zitten. Erg handig voor spelende kinderen. Wij adviseren om een maat groter ne nemen, het is absoluut niet erg als het wat ruimer valt, juist fijn om er heerlijk in weg te kruipen. 

Eskimo online bestellen

U kunt makkelijk bij ons uw bestelling plaatsen. Mocht u vragen hebben of evt meer informatiewillen, dan kunt u ons altijd bellen, mailen of live chatten. We zijn evt ook te vinden in Breda met onze stenen kinderkleding winkel. Daar ontvangen wij u graag.