Gymp babykleding

Gymp babykleding

Stel een Oplopende Directie in

1 Artikel(en)

Stel een Oplopende Directie in

1 Artikel(en)

Gymp babykleding

Gymp is een Belgisch babymerk dat al sinds de jaren '60 zijn voet op aarde heeft gezet. Generatie op generatie heeft het babymerk zijn uitstraling ontwikkeld tot wat het nu is. Een mooi,stijlvolle en schattige collectie voor de allerkleinsten van geboorte tot 2 jaar. De zachte stofjes in liefelijke baby-kleuren en snoezige prints nodigen uit tot knuffelen. Onweerstaanbaar! Zelfs in de kleinste maatjes zijn de mooiste jurken, vesten, broeken, t-shirts en rokken te krijgen. Allen erg moor afgewerkt met lieve details. Er word altijd gebruik gemaakt van mooie, zachte materialen die babyproof zijn. In de collecties van GYMP worden enkel materialen gebruikt die beantwoorden aan alle Europese voorschriften en normen betreffende milieu en productveiligheid. De collecties worden geproduceerd in Tunesië, waar er permanent toezicht en controle is op de arbeidsomstandigheden.

Gymp collectie

Wij hebben Gymp in onze collectie vanaf maat 50 t/m 68. Wij hebben deze keuze gemaakt omdat wij vinden dat de styl echt bij deze kleine maatjes past. Zoet, lief, zacht en erg comfortabel. Onderling zijn de kleur thema's goed met elkaar te combineren.

Gymp Sale

Ook op onze webshop kunt u terecht voor items die afgeprijd zijn, deze kunt u vinden op onze sale pagina. Let wel dat de artikelen beperkt aanwezig zijn dus wees er snel bij.