Kiestone

Geen producten gevonden voor deze selectie.

KIEstone meisjeskleding

De tienerlijn van KIEstone meisjeskleding is gebaseerd op tieners die er stoer uit willen zien. Het kinderkledingmerk speelt in op actuele trends van nu. Denk bijvoorbeeld aan de Biker legging, leather look jasjes en Ibiza prints. Door een combinatie te maken van basic kleuren heeft het al snel een stoer uiterlijk. Ieder seizoen heeft een eigen thema, in de winter is de Kiestone winterjas erg populair. In de zomer de tricot korte broekjes met bijpassend singlet of t-shirt.

Shop KIEstone meisjeskleding online

Je kunt makkelijk op onze webshop onlinekinderkledingkopen.nl KIEstone meisjes kleding online bestellen. Wij hebben de mooiste collectie voor u samengesteld. Denk hier aan de KIEstone jurk en de winterjas. De maten die je van KIEstone kunt bestellen zijn vanaf maat 98-104 t/m 158/164. Zelfs vanaf de wintercollectie van 2019 zijn somige items verkrijgbaar in de damesmaten Xs, S en M. Dus helemaal leuk door te dragen voor de tiener meiden. Wij hebben de leukste KIEStone kinderkleding te koop. 

KIEstone sale

Op onze webshop kun je KIEstone kinderkleding ook online shoppen met sale prijzen. In de uitverkoop KIEStone kopen is natuurlijk helemaal een feestje. Dit zijn super gave items zoals van een bikerjack tot jurk van eerdere collecties. Let wel, dit zijn echter wel de laatste maten die nog op voorraad zijn, dus wees er snel bij. Heb je vragen, schroom niet en neem contact met ons op via de live chat en wij zullen je graag helpen.