Petit Bateau

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Petit Bateau

Petit Bateau is een Frans kinderkleding merk wat al sinds 1893 bestaat. In al die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat op ieder werelddeel zijn winkels heeft gevestigd. De kinderkleding lijn is al vanaf prematuur maatje 44 beschikbaar.

Petit Bateau Newborn

Wij hebben de newborn lijn opgenomen in ons assortiment omdat wij van mening zijn dat de pasvorm en kwaliteit al jaren garant staat voor degelijkheid en juiste kwaliteit. Het babykleding merk staat al jaar en dag bekend om zijn perfecte draagcomfort. Door gebruik te maken van de juiste materialen blijft de kleur en pasvorm lang mooi. Je hebt rompertjes, boxpakjes, vestjes, mutsjes en nog veel meer voor je kleine spruit.

Petit Bateau bestellen

Je kunt makkelijk online Petit Bateau bij ons bestellen. Wij streven er naar om het de volgende dag bij u thuis te laten bezorgen. Wij hebben evt ook een inpak service zodat u het geleverd kunt krijgen in een mooie verpakking,  om evt cadeau te geven. De Petit Bateau newborn collectie kunt u ook in onze winkel bewonderen. U bent van harte welkom in Breda Ginneken.