Shoesme

Shoesme - Sneaker Neon / Silver Green Shoesme - Sneaker Neon / Silver Green Sale 50%
Zilveren sneaker
Normale prijs € 62,50 € 31,25

Shoesme baby en kinderschoenen

Michiel Slaats, oprichter van Shoesme, is sind 1999 de ontwerper van het nu zo zeer populaire baby kinderschoenen merk Shoesme. Hij richt zich op het juiste ontwerp van baby- en kinderschoenen die zich afstemt op de 'fase' en ontwikkeling van een kindervoet. Zo zijn er verschillende fases in de ontwikkeling van een voet. De behoeftes liggen ook op een ander niveau. Zo is er een schoen voor de eerste wankele stapjes van een baby en bijvoorbeeld een schoen voor de al stevige doorstapper. Dit heeft Shoesme vertaald naar unieke concept voor baby's, peuters, kleuters en schoolkinderen.

Shoesme Baby-Proof Smart eerste loop schoentjes

Baby-Proof Smart is de naam van de eerste loop schoentjes lijn van Shoesme. Voor de allerkleinste die hun eerste stapjes gaan zetten. De zool is zo flexibel dat het voetje de juiste afwikkeling kan maken. Dus baby schoentjes met zachte zooltjes.  Maar wel de juiste stevigheid op plekken waar dat nodig is, zoals het enkeltje niet om kan zwikken. Shoesme heeft het loopzooltje van BABY-PROOF® Smart op de markt gebracht met een keurmerk "veilig voor 0-3 jaar". De productie gaat in samenwerking met premium leer, is handgemaakt, vrij van kinderarbeid en word in Portugal geproduceerd. 

Shoesme online bestellen

Shoesme kunt u makkelijk online bestellen op onze webshop. Wij hebben Shoesme eerste loopshoentjes vanaf maat 19 in onze collectie. Als u de juiste maat niet weet raden wij het aan om het voetje op te meten. Dit kunt u zoals volgt doen: 

  1. Zet beide blote voeten staand op een stuk papier.
  2. Teken de voetomtrek.
  3. Meet de afstand van de hiel tot het puntje van de grote teen, dit is de voetlengte in centimeters.
  4. Kijk hieronder in de tabel welke maat er bij de gemeten voetlengte hoort.

Voeten kunnen in lengte verschillen, dus ga voor de juiste schoenmaat altijd uit van de langste voet. De maten in onderstaande tabel zijn inclusief groeiruimte. Twijfel je tussen twee maten? Rond dan af naar boven.

9,4 -10,0 cm  =  maat 17    /   10,1 - 10,7 cm  =  maat 18   /   10,8 - 11,5 cm  =  maat 19   /   11,6 - 12,1 cm  =  maat 20   /   12,2 - 12,6 cm  =  maat 21   /   12,7 - 13,4 cm  =  maat 22

Mocht u vragen hebben schroom niet om contact met ons op te nemen via live chat. Wij helpen u graag verder.