Snapper Rock

Badpak met rokje - Watermeloen
€ 39,95

Snapper Rock

Snapper Rock heeft al vanaf 2003 een leidende positie op de wereld markt betreft UPV50+ beschermende bad- en strandkleding. Dit alles georganiseerd vanuit uit Nieuw Zeeland. Het is een enorm  populair bad- en strandkledingmerk. Door het gebruik van de nieuwste technologieën kunnen ze bij Snapper Rock de beste huid-beschermende UPV50+ badkleding ontwikkelen. Het tedere kinderhuidje dient tenslotte optimaal beschermd te worden.  Wij hebben een ruim aanbod waaronder bikini's , zwembroeken, kaftans,  zwemshirts, zwemsuits, zonnehoedjes in onze collectie.

Snapper Rock voor baby en kind

Wij hebben in onze collectie de maten 74 t/m 14 jaar. Snapper Rock UPV50+ heeft verschillende thema's die uitgebreid worden met bijpassende kaftans, hoedjes, zwemshirts etc. Onderling dus leuk te combineren. De prints zijn van de laatste trends en hebben een hoge UV bescherming. Het materiaal droogt snel en blijft de mooie pasvorm houden. Het is uiteraard erg belangrijk om de onbedekte huid goed in te smeren met een hoge factor tegen zonnebrand. Een bijpassend hoedje voorkomt een eventuele zonnesteek.

Snapper Rock Bestellen

U kunt makkelijk via onze site uw bestelling plaatsen. U kunt thuis op uw gemak passen ( gewenst over het ondergoed voor hygiëne ). Wij streven er naar om uw bestelling de volgende dag in huis te hebben. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat, mail of telefonisch. Als u liever in een van onze winkels wilt komen passen bent u van harte welkom in Breda  Ginneken of Etten Leur Noord.