Sproet & Sprout

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Authentiek

Zoekt u een authentiek kledingmerk voor de allerkleinste? Bij Sproet & Sprout hechten ze veel waarde aan jezelf kunnen zijn. Zo behouden ze hun authentieke handschrift en consistentie in het merk. Zij geloven dat ware schoonheid ligt in perfecte imperfecties, zoals de ontembare krullen van je dochter, de sproetjes op de neus van je zoon of het charmante spleetje tussen hun tanden. Deze perfecte imperfecties maken ons tot wie we zijn. Uniek, mooi en echt.

SPEELS & ENERGIEK

Sproet & Sprout houdt van speelse experimenten. Deze speelsheid en vakmanschap maakt hun collecties herkenbaar. Een echt Sproet & Sprout ontwerp komt in rustige, basiskleuren, maar onderscheidt zich nog steeds van de rest. De prints vertellen een verhaal en worden allemaal met de hand getekend, waardoor er ruimte is voor de perfecte imperfecties die de prints tot leven brengen. Plezier hebben in alles wat ze doen is belangrijk, ze houden er dan ook niet van om binnen de lijntjes te kleuren. En wat is er leuker als we deze positieve energie met de wereld delen.

DUURZAAM

Bij Sproet&Sprout geloven ze in de toekomst. Het nemen van sociaal verantwoordelijke en bewuste beslissingen is daarvoor belangrijk. De collecties zijn vervaardigd van hoogwaardige stoffen en tijdloze ontwerpen. En zijn gemaakt om lang mee te gaan om steeds opnieuw te gedragen te kunnen worden. Ze zoeken naar het zachtste katoen voor de huid van je kindje en verminderen onze ecologische voetafdruk door de beste milieuvriendelijke biologische katoen te gebruiken.

Wij hebben de Sproet & Sprout collectie vanaf maat 74 t/m 128 in onze collectie opgenomen. Houdt daarbij onze sale in de gaten voor leuke aanbiedingen! Of kom gezellig shoppen in onze kinderkleding winkel in Breda.