Street Called Madison

Pagina
Street Called Madison - Colbert Bounty Navy Street Called Madison - Colbert Bounty Navy Sale 50%
Normale prijs € 69,95 € 34,98
Street Called Madison - Poplin Skirt Lavender Blauw Street Called Madison - Poplin Skirt Lavender Blauw Sale 50%
Normale prijs € 44,95 € 22,48
Street Called Madison - Strap Dress Salty Army Street Called Madison - Strap Dress Salty Army Sale 50%
Normale prijs € 59,95 € 29,98
Street Called Madison - Jersey Skirt Grey Melange Street Called Madison - Jersey Skirt Grey Melange Sale 50%
Normale prijs € 42,95 € 21,48
Street Called Madison - Strap Dress Salty Lila Street Called Madison - Strap Dress Salty Lila Sale 50%
Normale prijs € 59,95 € 29,98
Street Called Madison - Wide Leg Pant Judy Denim Street Called Madison - Wide Leg Pant Judy Denim Sale 50%
Normale prijs € 59,95 € 29,98
Street Called Madison - Charlie baby corduroy twill 5 pkts SPICKEY'S Street Called Madison - Charlie baby corduroy twill 5 pkts SPICKEY'S Sale 50%
Normale prijs € 59,95 € 29,98
Street Called Madison - Luna vegan leather skirt OLIVIA Street Called Madison - Luna vegan leather skirt OLIVIA Sale 50%
Normale prijs € 49,95 € 24,98
Street Called Madison - Luna poplin shirtdress MAYA Street Called Madison - Luna poplin shirtdress MAYA Sale 50%
Normale prijs € 59,95 € 29,98
Pagina

Street Called Madison kinderkleding

Ontwerpster Moniek Veldt is samen met een stel tieners rond de tafel gaan zitten en hebben samen het kinderkleding merk Street Called Madison ontwikkeld. Door de directe invloeden van de doelgroep is er ingespeeld op de wensen en pasvormen. Door de vele besprekingen is er een soort straat ontwikkeld  ( Street Called Madison ) waarin een meisje ( Luna Hill ) en een jongen ( Charlie Ray ) opgroeien met hun vrienden. Het hondje van Charlie Ray speelt ook een rol in de ontwerpen van het kinderkledingmerk. Kortom een super stoer merk van en voor tieners. 

Street Called Madison meisjes

Voor de meiden is er echt nagedacht dat het vooral stoer moet zijn. Door de tieners mee te laten ontwerpen is dit heel goed weg gezet op de markt. De meiden collectie hebben wij vanaf maat 116 t/m 176 in ons assortiment. Het kinderkledingmerk springt ieder seizoen in op de trends die dan spelen. Denk aan de leatherlook treggings en rokken. Uber hippe tieners op het schoolplein.  

Street Called Madison jongens

Dit zijn de stoerste jongens van de straat, zo zou Street Called Madision ze willen noemen. Hippe styles en vette Street Called Madison sweaters. De jongenskleding van dit kinderkleding merk heeft niet te veel poespas en is vooral erg hip. Wij hebben de collectie in ons assortiment vanaf maat 116 t/m 164. 

Street Called Madison Online bestellen

Op onze webshop kun je makkelijk het kinderkleding merk bestellen. Mocht u vragen hebben kunt u ons makkelijk benaderen via live chat. De uitstraling van het merk ziet u in één oogopslag zodra u het merk aanklikt. De gehele collectie is met elkaar te combineren en ziet er fantastisch uit. Ieder seizoen zijn er weer de mooiste selecties gemaakt tussen de mooiste stoffen en leukste artikelen. De truien, broeken, jurken en alle andere items hebben wel iets weg van een retro look. 

Street Called Madison Sale

Op onze online kinderkleding kopen site kun je ook Street Called Madison sale vinden. De leukste kinderkleding in de uitverkoop. Op onze sale pagina kun je dit vinden. Let wel dat het hier om de laatste maten gaat en het dus belangrijk is dat je er snel bij bent. Want op is op. Heb je vragen of wil je meer weten over dit fantastische kinderkleding merk? Dan bel, mail of chat met ons. Wij zullen je altijd op weg helpen.