Tumble 'n Dry

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tumble 'n Dry Kinderkleding

Het kinderkleding merk tumble 'n Dry is niet alleen een hip kinderkleding en babykleding merk waarmee uw kind er leuk en vlot vlot voor de dag kan komen, maar daarnaast hebben de designers bij Tumble 'n Dry ook evens rekening gehouden met de functionaliteit. Kinderen moeten gewoon lekker in de kleren kunnen spelen en zich makkelijk kunnen bewegen.

 

Tumble 'n Dry Maatvoering

De kinder collectie bestaat uit 3 lijnen  Lo. collection - maat 62-92 , Mid. collection - maat 92-140 en de Hi. collection - maat 116-176. Mocht u tussen 2 maten twijfelen raden wij het u aan voor de grotere maat te kiezen. Het merk Tumble 'n Dry valt smaller uit dus is wat kleiner voor zijn maat. 

Online bestellen

Tumble 'n Dry kunt u op onze webshop makkelijk bestellen door op de knop "Merken" te klikken en vervolgens te kiezen voor dit merk. Als u vragen heeft kunt u ook live chatten met ons, deze knop vindt u rechtsonder in beeld. 

Tumble 'n Dry kopen met korting

Op onze webshop vind u altijd wel artikelen van Tumble 'n Dry met een aantrekkelijke korting. Onder de knop "Sale" hebben wij eerdere collecties in de aanbieding met echt sale prijzen.