Z8 NEWBORN

Geen producten gevonden voor deze selectie.

 

Z8 Newborn

In 2004 is Z8 kleinschalig gestart met de verkoop van kwalitatieve basic shirtjes in vijf verschillende kleuren. Het concept van Z8 baby sloeg erg goed aan en de collectie babykleding werd ieder half jaar verder uitgebreid. In 2006 zette Z8 baby een complete collectie babykleding op de markt. In Nederland en België werd Z8 volop verkocht en er kwam steeds meer behoefte aan Z8 in grotere maten. In januari 2008 werd daarom ook voor het eerst de nieuwe Z8 kinderkleding collectie gelanceerd. 

Na 7 succesvolle jaren was het tijd voor een nieuwe richting. Z8 heeft daarom in januari 2012 speciaal voor de allerkleinsten een aparte lijn opgezet, genaamd Z8 Newborn. De Z8 Newborn collection is verkrijgbaar in maat 50, 56, 62 en nu ook in maat 68. De babykleding collectie kenmerkt zich door een perfecte pasvorm, het gebruik van soepele materialen en heeft net als Z8 aandacht voor detail.

Onze collectie

Onze Z8 newborn collectie kopen we in vanaf maat 56 t/m 68. Met daarbij ook de allerleukste asseccoires zoals sokjes, haarbandjes mutsjes en sjaaltjes zodat jullie kleintje in een keer klaar en gekleed kan zijn! Liever de stofjes voelen of de kleertjes van dichtbij zien? Dan heten we je van harte welkom in een van onze winkels!