Veelgestelde Vragen
RETOURNEREN OF OMRUILEN

Wat jammer dat je artikel niet naar wens is. Maar geen probleem, je kunt je artikel binnen 14 dagen na factuurdatum naar ons retour sturen.

Wel dienen retouren ten alle tijden online te worden aangemeld via onze standaard retour procedure. Klik hier om uw artikel(en) aan te melden Alleen op deze manier kunnen wij je retour aanvraag afhandelen. Na het doorlopen van de online aanmeldprocedure, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging met daarin je retournummer. Wij kunnen alleen retouren onder vermelding van het retournummer verwerken.  Klik hier voor meer info over wettelijke garantie

Wij hebben wel een aantal belangrijke voorwaarden:

- Artikelen dienen in originele staat met kaartje, verpakking en ongedragen te zijn. Zijn artikelen beschadigd, kapot of gebruikt, dan worden deze artikelen niet in behandeling genomen en worden terug gestuurd.
- Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn, bij een retournering, voor je eigen rekening.
- Je originele aankoopbewijs en het retournummer dien je mee te sturen in je pakket.
- Als je er voor kiest om je pakket zonder track & trace te verzenden zullen wij bij het zoek raken van het pakket GEEN onderzoek starten. Houdt er dus rekening mee dat bewijs van verzending, met track & trace code, een vereiste is om in aanmerking te komen voor verwerking en terugbetaling.

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden, dan kun je het pakket retour sturen naar:

OnlineKinderkledingKopen
Ginnekenweg 358
4835 NM  Breda

Wil je geen verzendkosten betalen? Dan kun jij je retour in 1 van onze winkels terug brengen. Hier gelden ook de bovenstaande voorwaarden voor. Neem dus altijd je aankoopbewijs en retournummer mee. 

 

Het herroepingsrecht houdt in dat je het recht hebt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van redenen de koopovereenkomst te ontbinden. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten. De genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of: als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren. als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;

 

Wij van Online Kinderkleding Kopen willen graag met je meedenken. Ben je niet tevreden met je aankoop dan kun je deze binnen 14 dagen na aankoop retour sturen naar ons. Zorg er wel voor dat je je aankoopbewijs hebt en de retour procedure hebt doorlopen. 

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen, en je voldoet aan onze voorwaarden, zullen wij alles checken of je in aanmerking komt voor het retourneren van je geld of het geven van garantie.

Is alles in orde, dan zullen wij direct het bedrag, wat je hebt betaald voor je bestelling, terug storten naar jouw bankrekening/creditcard. Dit kan maximaal 5 dagen duren na het moment van overmaken. Heb je betaald met creditcard kan het wat langer duren. 

 

Let wel:

De verzendkosten (dit zijn de kosten die je betaald wanneer een bestelling bij ons hebt geplaatst, dus wat vanuit ons naar jou verstuurd wordt) worden alleen terugbetaald wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten dus niet terug gestort.

De retourkosten (dit zijn de kosten die je betaald voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor eigen rekening. Wil je geen retourkosten betalen? Dan kun je je pakketje retour brengen bij één van onze winkels.

Artikelen die met 50% of minder zijn afgeprijsd mag u retour sturen. Artikelen die hoger dan met 50% zijn ( dus bijv. -60%, -70%, -80% ) afgeprijsd kunt u helaas niet meer retourneren. U kunt deze artikelen t/m 50% korting via de gebruikelijke weg aan ons retourneren.

VERZENDING

Er zijn 2 verschillende verzendmethodes binnen Nederland. 

PostNL pakket
Als je voor deze optie kiest zal je pakket door een bezorger van PostNL afgeleverd worden. Je krijgt hierbij een track & trace code zodat jij je pakket kan volgen tot het moment van levering.

 

Ophalen in Filiaal Breda
Als je voor deze optie kiest dan betaal je geen verzendkosten. Je rekent je bestelling af op deze site en kiest voor de optie "Ophalen in filiaal" Breda. Wij zullen er voor zorgen dat je bestelling de volgende dag klaar ligt.  

Binnen nederland hanteren wij de volgende verzendkosten:

- PostNL Pakket € 3,95

Al onze post zal aangeboden worden door PostNL.

Vanaf 50 euro is de verzending gratis (vanaf 75 euro voor Belgie!)

Buiten Nederland gelden er andere verzendkosten. Door verschillende locaties kunnen er andere kosten gerekend worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice of stuur ons een chat via de site. 

 

Al onze artikelen leveren wij uit voorraad, zowel vanuit de winkel als ons magazijn. Als u op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan hebt u het de volgende dag in huis (binnen Nederland).

Mochten er uitzonderingen zijn, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen per e-mail of telefoon.

Wens jij je bestelling op te halen in onze winkel dan is dat geen probleem. Je betaald hiervoor geen verzendkosten. 

Heb je je bestelling geplaatst en betaald en heb je aan gegeven dat je het in filiaal Breda op wilt halen? Dan kun je tussen onderstaande openingstijden je pakket de volgende dag ophalen.

Filiaal Breda:

By FLOOR / Floor kidz store
Ginnekenweg 358
4835 NM  Breda
076-5640073

Dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00uur en 18.00uur
Zaterdag tussen 10.00uur en 17.00uur

 

 

BETAALMOGELIJKHEDEN

85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDEAL.

Als u kiest voor iDEAL wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider MultiSafePay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken.

De beveiligde omgeving werkt zoals u gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen.

Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / VisaCard). Dit is een betaalwijze waarmee u direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij u incasseerd. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider (MultiSafePay).

Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heeft u geen zorgen achteraf.

Met Bancontact (Voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Met PayPal kun je geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met je creditcard en bankrekening.

AfterPay voert voor OnlineKinderkledingKopen het volledige achteraf betaalproces uit. Met AfterPay kunt u veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen binnen 10 dagen na ontvangst van uw bestelling. AfterPay maakt gebruik van een digitale acceptgiro die u per mail ontvangt. Dit betekent dat u een factuur van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen binnnen 10 dagen. U kunt bij Online Kinderkleding Kopen betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €100 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €250.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.

Hoe betaalt u met AfterPay?

1) Kies AfterPay als betaalmethode

2) Vul hier uw naam, geboortedatum en rekeningnummer in

3) Accepteer de betalingsvoorwaarden en klik op Ga verder na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een digitale acceptgiro van Afterpay via de mail, volg de stappen in deze e-mail om de betaling uit te voeren.

LET OP: AfterPay is alleen bestemd voor particulieren en niet voor zakelijke klanten, verenigingen of scholen. Houd er ook rekening mee dat AfterPay enkel binnen Nederland gebruikt kan worden. De kosten voor AfterPay zijn EUR 1,50.

GiroPay is met name geschikt voor klanten die graag willen betalen met een Duitse rekening.

GiroPay is vergelijkbaar met het Nederlandse iDeal